Maxicom, dé specialist voor verhuur van ICT hardware!

Verhuur ICT hardware

Bent u op zoek om ICT hardware zoals een server of een switch te huren? Of wilt u een laptop of tablet huren?

Kies dan voor de ICT hardware huren – oplossing van Maxicom IT Distributie. Gaat het om enkele laptops of meerdere laptops voor bijvoorbeeld een training, beurs, examens of om tijdelijke werkplekken in te richten? Of heeft u extra servercapaciteit nodig met extra switches? Wij kunnen een of meerdere ICT hardware producten binnen 24 uur leveren (in de Benelux) en wij garanderen u de beste prijs. Onze laptops, servers en/of switches zijn getest, geconfigureerd en zijn geïnstalleerd met de gewenste applicaties.

 

Bij Maxicom IT Distributie huurt u altijd een up to date product met de beste prijs garantie.

 

Verhuur ICT Hardware

U kunt ook grotere aantallen laptops, PC’s, servers en/of switches huren bij Maxicom IT Distributie. U bepaalt zelf waar en wanneer de laptops, PC’s, servers en/of switches geleverd worden en vanaf wanneer de huur periode ingaat. Wij ontzorgen ook met het regelen van het logistieke gedeelte van de huur van laptops, servers en/of switches.

laptopverhuur
server

Huren of leasen?

Een snelle service, de beste laptops, PC’s, servers en/of switches en de beste prijs van Europa. Zomaar enkele kenmerkende eigenschappen van de dienstverlening van Maxicom IT Distributie verhuur. Een laptops, PC’s, servers en/of switches huren bij ons is altijd een goede keuze dankzij de hoge kwaliteit. Al onze laptops, PC’s, servers en/of switches worden namelijk uitvoerig getest, geconfigureerd en geïnstalleerd door onze IT-specialisten. Zo huurt u altijd een laptops, PC’s, servers en/of switches die up-to-date is! Wij werken alleen met A-merken hardware en software.

Voor iedere situatie hebben wij de gewenste laptops, PC’s, servers en/of switches op voorraad verhuur. Wilt u een laptops, PC’s, servers en/of switches huren voor een beurs, evenement, een training of opleiding? Of voor tijdelijke projecten of een migratietraject? Of toch voor een langere periode en wilt u een laptops, PC’s, servers en/of switches (of meerdere laptops, PC’s, servers en/of switches) leasen?. Bij Maxicom IT Distributie verhuur bieden wij ook lease aan. Graag komen wij met u in gesprek om de wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Snelle service, betrouwbaar en voor de beste prijs huren? Wacht dan niet langer en vraag een offerte aan bij Maxicom IT Distributie Verhuur. Wilt u meer informatie over het huren en het leasen van één of meerdere laptops, PC’s, servers en/of switches? Neem dan contact op met een van onze Verhuur specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 79 762 0380 of via rent@maxicom-it.com.

Contactformulier