IT doneren

Doneer jouw oude hardware

Is je IT-apparatuur toe aan vervanging of overtollig? Doneer dan de restwaarde van je oude zakelijke hardware aan een goed doel naar keuze.

Stichting ITdonations, een initiatief van Circular IT group, maakt het makkelijk, transparant en veilig.

Circular IT group
ITdonations IT doneren

Doneer je zakelijke hardware en maak de cirkel rond

Doe mee en doneer

  • Kies zelf een goed doel
  • Compleet verzorgd traject
  • Maak MVO makkelijk
  • Inclusief veilige dataverwijdering

Wij maken ons hard voor een wereld waarin we bewuste beslissingen nemen over de manier waarop we technologie gebruiken. Ook nadat we deze zelf niet meer gebruiken. Wij doorbreken de vicieuze cirkel van IT als wegwerpproduct en maken IT echt circulair.

Doneer in 4 stappen

Even overleggen

Vul het aanmeldformulier op de website van ITdonations in en vervolgens nemen wij contact met je op. We leggen je dan alles uit. Na akkoord gaan we aan de slag.

Ophalen en inladen

We maken een ophaalafspraak en registreren zorgvuldig alle assets. We verwijderen alle data 100% veilig met certificaat en zorgen voor de verdere verwerking van apparatuur.

Alles netjes op papier

Vervolgens ontvang je een uitgebreide rapportage. Daarin staat welke apparatuur is ingeleverd en welke restwaarde daarbij hoort.

Doneren aan het goede doel

Tot slot regelen wij de uitbetaling aan het goede doel. Uiteraard krijg je een bevestiging van ontvangst door het goede doel.

Al 3+ miljoen euro gedoneerd aan meer dan 200 goede doelen

De aanpak van ITdonations wordt in het bedrijfsleven breed gewaardeerd. Organisaties zoals Rituals, ING, TomTom en Aegon kiezen voor ITdonations als de partij waar zij de afvoer van hun IT-apparatuur aan toevertrouwen. Bovendien kunnen zij doneren aan een goed doel van hun eigen keuze.

ANBI

Stichting ITdonations heeft een ANBI-status en staat bij de Belastingdienst bekend als goed doel.

Cheque overhandiging ITdonations